Draps

Zásady spracovania osobných údajov

Zásady spracovania osobných údajov

Obchodná spoločnosť DRAPS s.r.o., so sídlom Ondrejova 489/13, 779 00 Olomouc, IČ: 25866664, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu v Ostrave, oddiel C, vložka 23153 (ďalej len „správca “) týmto v súlade s ustanovením článku 12 a nasl. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 účinného od 25.5.2018 informuje svojich zákazníkov o spracovaní ich osobných údajov v prípade, že využijú ich služieb.

Osobné údaje

Správcom budú spracovávané Vaše nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • adresa
  • telefónne číslo
  • e-mail
  • v prípade podnikajúcich osôb IČ, DIČ (ďalej len „osobné údaje“)

Účel spracovania

Účelom spracovania osobných údajov je plnenie právnych povinností správcu vyplývajúcich z obsahu uzatvorenej zmluvy medzi Vami ako kupujúcim a správcom ako predávajúcim, a plnenie právnych povinností správcu vyplývajúcich zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

Príjemcovia osobných údajov

Osobné údaje spracovávané na plnenie záväzkov vyplývajúcich z osobitných právnych predpisov správca môže v odôvodnených prípadoch odovzdať orgánom činným v trestnom konaní. Vami poskytnuté osobné údaje môže tiež správca poskytnúť ďalej subjektom:

Odovzdávanie údajov spojené so správou informačných systémov:

  • wpj s.r.o., CZ28860608
  • Stormware s.r.o., CZ25313142

Odovzdávanie údajov spojené s vybavením objednávky v závislosti na výbere spôsobu platby a dopravy:

  • Zásilkovna s.r.o., CZ28408306
  • Direct Parcel Distribution CZ, CZ61329266
  • Česká pošta, s.p., CZ47114983
  • GOPAY s.r.o., CZ26046768

Odovzdávanie údajov spojené s marketingovými službami:

  • Google Ireland Limited, IE6388047V
  • Seznam.cz, a.s., CZ26168685
  • Facebook Ireland Limited, IE9692928F
  • Heureka Shopping s.r.o., CZ02387727
  • Inspigroup s.r.o., CZ24263532

Právnym dôvodom je tu plnenie povinností z uzatvorenej zmluvy s dotknutou osobou a ďalej tiež oprávnené záujmy správcu alebo tretej strany. Nie sú odovzdávané osobné údaje patriace do skupiny osobitných kategórií osobných údajov.

Povinnosť poskytnúť osobné údaje

Osobné údaje je nevyhnutné správcovi poskytnúť za účelom plnenia práv a povinností vyplývajúcich z obsahu uzavretej zmluvy.

Doba spracovania

Osobné údaje môžu byť správcom spracovávané po dobu nevyhnutnú na plnenie práv a povinností vyplývajúcich z uzatvorenej zmluvy, prípadne po dobu nevyhnutne nutnú k vyriešeniu sporov majúcich svoj pôvod v uzatvorenej zmluve.

Poučenie subjektu údajov

Spoločnosť DRAPS s.r.o. informuje svojich zákazníkov, že majú právo:

  1. získať od Správca potvrdenie, či osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, sú alebo nie sú spracovávané, a ak je to tak, majú právo získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracovania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcovia alebo kategórie príjemcov, ktorým osobné údaje boli alebo budú sprístupnené, najmä príjemcovia v tretích krajinách alebo v medzinárodných organizáciách, plánovaná doba, po ktorú budú osobné údaje uložené, alebo ak nie je ju možné určiť, kritériá použité na stanovenie tejto doby, existencia práva požadovať od správcu opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracovania a alebo vzniesť námietku proti tomuto spracovaniu, právo podať sťažnosť u dozorného úradu.
  2. aby Správca bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa ich týkajú. S prihliadnutím na účely spracovania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
  3. aby Správca bez zbytočného odkladu vymazal osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, a Správca má povinnosť osobné údaje bez zbytočného odkladu vymazať, ak je daný jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracované, zákazník odvolá súhlas a nie je tu iný legálna titul pre ich spracovanie, osobné údaje nezákonne spracované osobné údaje sa musia vymazať na splnenie právnej povinnosti ustanovené v práve Únie alebo členského štátu, ktoré sa na správcu vzťahuje.
  4. aby Správca obmedzil spracovanie ich osobných údajov, ak popierajú ich presnosť na dobu overenie tejto skutočnosti Správcom, spracovanie je protiprávne, a Správca žiadajú miesto výmazu o ich obmedzené spracovania, údaje už nie sú potrebné pre účel spracovania, avšak potrebujem je pre určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov.
  5. aby Správca na ich žiadosť odovzdal ich osobné údaje inému nimi určenému Správcovi.
  6. namietať proti spracovaniu mojich osobných údajov u Správca.
  7. v prípade pochybností o tom, či sú zo strany Správcu spracúvané ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych predpisov obrátiť sa ako na Správca, tak na Úrad na ochranu osobných údajov.

V Olomouci, 15.3.2021

TRADIČNÁ VÝROBA

Šijeme už 20 rokov

5 % DO POKLADNIČKY

Vraciame z každého nákupu

DOPRAVA ZDARMA

Pri nákupe nad 70 EUR

NESEDÍ? NEVADÍ

30 dní na výmenu/vrátenie

Šijeme v Olomouci

V dnešní době nenajdete v obchodech moc příležitostí, aby na visačce nebo textilní etiketě oblečení mohlo být napsáno “ušito v České republice”. U nás si můžete být jisti. Od samého začátku fungování naší společnosti šijeme pořád v Olomouci. A nehodláme na tom nic měnit ani do budoucna.

Důraz na kvalitu a maximální pečlivost. Výsledkem pak je oblečení, které se líbí a dobře slouží na dlouhá léta.

Poradíme vám s výberom

774 210 144 eshop@draps.cz
Prihlásenie zavrieť