Draps

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely

Súhlasím s tým, aby spoločnosť DRAPS s.r.o., so sídlom Ondřejova 489/13, 779 00 Olomouc, Česká republika, IČ: 25866664, (ďalej len „správca“), v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 spracovávala tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • e-mail (ďalej len „osobné údaje“)
  1. Vyššie uvedené údaje bude Správca spracovávať na marketingové účely, konkrétne rozosielanie newsletterov Správca osobe, ktorá dáva tento súhlas. Tento súhlas je dávaný na dobu piatich (5) rokov. Osoba poskytujúca tento súhlas berie na vedomie, že správca bude vyššie uvedené osobné údaje spracovávať po dobu platnosti súhlasu.
  2. Osobné údaje bude spracovávať len Správca, prípadne osoba, s ktorou má Správca riadne uzavretú spracovateľskú zmluvu.
  3. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti DRAPS s.r.o., Ondřejova 489/13, 779 00 Olomouc, Česká republika, eshop@draps.cz.
  4. Spoločnosť DRAPS s.r.o. informuje svojich zákazníkov, že majú právo:
    1. získať od Správca potvrdenie, či osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, sú alebo nie sú spracovávané, a ak je to tak, majú právo získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracovania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcovia alebo kategórie príjemcov, ktorým osobné údaje boli alebo budú sprístupnené, najmä príjemcovia v tretích krajinách alebo v medzinárodných organizáciách, plánovaná doba, po ktorú budú osobné údaje uložené, alebo ak nie je ju možné určiť, kritériá použité na stanovenie tejto doby, existencia práva požadovať od správcu opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracovania a alebo vzniesť námietku proti tomuto spracovaniu, právo podať sťažnosť u dozorného úradu.
    2. aby Správca bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa ich týkajú. S prihliadnutím na účely spracovania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
    3. aby Správca bez zbytočného odkladu vymazal osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, a Správca má povinnosť osobné údaje bez zbytočného odkladu vymazať, ak je daný jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracované, zákazník odvolá súhlas a nie je tu iný legálna titul pre ich spracovanie, osobné údaje nezákonne spracované osobné údaje sa musia vymazať na splnenie právnej povinnosti ustanovené v práve Únie alebo členského štátu, ktoré sa na správcu vzťahuje.
    4. aby Správca obmedzil spracovanie ich osobných údajov, ak popierajú ich presnosť na dobu overenie tejto skutočnosti Správcom, spracovanie je protiprávne, a Správca žiadajú miesto výmazu o ich obmedzené spracovania, údaje už nie sú potrebné pre účel spracovania, avšak potrebujem je pre určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov.
    5. aby Správca na ich žiadosť odovzdal ich osobné údaje inému nimi určenému Správcovi.
    6. namietať proti spracovaniu jejich osobných údajov u Správca.
    7. v prípade pochybností o tom, či sú zo strany Správcu spracúvané ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych predpisov obrátiť sa ako na Správca, tak na Úrad na ochranu osobných údajov.

Súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom registrácie

Súhlasím s tým, aby spoločnosť DRAPS s.r.o., so sídlom Ondřejova 489/13, 779 00 Olomouc, Česká republika, IČ: 25866664, (ďalej len „správca“), v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 spracovávala tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • adresa
  • telefónne číslo
  • e-mail
  • v prípade podnikajúcich osôb IČ, DIČ (ďalej len „osobné údaje“)
  1. Vyššie uvedené údaje bude Správca spracovávať na marketingové účely, konkrétne rozosielanie newsletterov Správca osobe, ktorá dáva tento súhlas. Tento súhlas je dávaný na dobu piatich (5) rokov. Osoba poskytujúca tento súhlas berie na vedomie, že správca bude vyššie uvedené osobné údaje spracovávať po dobu platnosti súhlasu.
  2. Osobné údaje bude spracovávať len Správca, prípadne osoba, s ktorou má Správca riadne uzavretú spracovateľskú zmluvu.
  3. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti DRAPS s.r.o., Ondřejova 489/13, 779 00 Olomouc, Česká republika, eshop@draps.cz.
  4. Spoločnosť DRAPS s.r.o. informuje svojich zákazníkov, že majú právo:
    1. získať od Správca potvrdenie, či osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, sú alebo nie sú spracovávané, a ak je to tak, majú právo získať prístup k týmto osobným údajom a k nasledujúcim informáciám: účely spracovania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcovia alebo kategórie príjemcov, ktorým osobné údaje boli alebo budú sprístupnené, najmä príjemcovia v tretích krajinách alebo v medzinárodných organizáciách, plánovaná doba, po ktorú budú osobné údaje uložené, alebo ak nie je ju možné určiť, kritériá použité na stanovenie tejto doby, existencia práva požadovať od správcu opravu alebo vymazanie osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby alebo obmedzenie ich spracovania a alebo vzniesť námietku proti tomuto spracovaniu, právo podať sťažnosť u dozorného úradu.
    2. aby Správca bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa ich týkajú. S prihliadnutím na účely spracovania majú právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného vyhlásenia.
    3. aby Správca bez zbytočného odkladu vymazal osobné údaje, ktoré sa ich týkajú, a Správca má povinnosť osobné údaje bez zbytočného odkladu vymazať, ak je daný jeden z týchto dôvodov: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracované, zákazník odvolá súhlas a nie je tu iný legálna titul pre ich spracovanie, osobné údaje nezákonne spracované osobné údaje sa musia vymazať na splnenie právnej povinnosti ustanovené v práve Únie alebo členského štátu, ktoré sa na správcu vzťahuje.
    4. aby Správca obmedzil spracovanie ich osobných údajov, ak popierajú ich presnosť na dobu overenie tejto skutočnosti Správcom, spracovanie je protiprávne, a Správca žiadajú miesto výmazu o ich obmedzené spracovania, údaje už nie sú potrebné pre účel spracovania, avšak potrebujem je pre určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov.
    5. aby Správca na ich žiadosť odovzdal ich osobné údaje inému nimi určenému Správcovi.
    6. namietať proti spracovaniu mojich osobných údajov u Správca.
    7. v prípade pochybností o tom, či sú zo strany Správcu spracúvané ich osobné údaje v zmysle vyššie uvedených právnych predpisov obrátiť sa ako na Správca, tak na Úrad na ochranu osobných údajov.
TRADIČNÁ VÝROBA

Šijeme už 20 rokov

5 % DO POKLADNIČKY

Vraciame z každého nákupu

DOPRAVA ZDARMA

Pri nákupe nad 70 EUR

NESEDÍ? NEVADÍ

30 dní na výmenu/vrátenie

Šijeme v Olomouci

V dnešní době nenajdete v obchodech moc příležitostí, aby na visačce nebo textilní etiketě oblečení mohlo být napsáno “ušito v České republice”. U nás si můžete být jisti. Od samého začátku fungování naší společnosti šijeme pořád v Olomouci. A nehodláme na tom nic měnit ani do budoucna.

Důraz na kvalitu a maximální pečlivost. Výsledkem pak je oblečení, které se líbí a dobře slouží na dlouhá léta.

Poradíme vám s výberom

774 210 144 eshop@draps.cz
Prihlásenie zavrieť